Lyxpaket

Fredag till söndag under augusti, september och oktober.

Lyxpaketet är ett samarbete mellan Borghamn Strand och Gyllenhammars Restaurang i Borghamn. Det vänder sig till dig/ er som vill fira en speciell händelse eller som bara vill komma bort och njuta av naturen vid Omberg och Vättern.

Den nyrenoverade juniorsviten finner du på tredje våningen i Kommendanten. Rummet har en fantastiskt vacker utsikt över Vättern och Borghamn Strands fiskehamn. Rummet är inrett med en soffgrupp och en dubbelsäng, ett marmorbadrum med ett handfat i sten och en infrabastu.

Efter att man har checkat in i rummet väntar nygräddad våffla med Stafsäters glass och kaffe i vårt fik.

Eftermiddagen kan man fördriva i vår trädgård, genom att besöka Ommaborgen som ligger på tio minuters promenadavstånd eller gå strandpromenaden längs med de vackra kalkstenshällarna. Man kan även gå vandringslederna på Omberg eller besöka Alvastra kloster, Naturcentrum vid Tåkern eller strosa omkring i Vadstena stad.

På kvällen serveras en trerätters middag på Gyllenhammars Restaurang, som drivs av Per och Susanne Wolgers som är kända för sin utsökta matlagning. De överraskar er med en huvudrätt och förrätt lagad av lokalt fångad fisk eller vilt eller en vegetarisk rätt. Efterrätten är t. ex Hallonparfait eller choklad mousse och middagen avslutas med kaffe.

Morgonen därefter serveras frukost med doftande nygräddat bröd i matsalen på  Borghamn Strand.

Pris
2655 kr / 1 person och natt, Juniorsvit

3310 kr / 2 personer och natt, Juniorsvit

Ingår i priset
En natt i Juniorsvit, våffla med Stafsäters glass och kaffe, trerätters middag på Gyllenhammars Restaurang (exklusive dryck) samt Borghamns Strands frukost.

Erbjudandet gäller följande datum:
Fredag till söndag under augusti, september och oktober.

Övrig info
Incheckning / Utcheckning kl 12

 

BOKA HÄR genom att fylla i formuläret nedan eller genom att maila till [email protected] med ämnesrad “Lyxpaket”.