Paket

Kombinera övernattning på Borghamn Strand med lokala aktiviteter. Med tiden vill vi utveckla fler paket där du tillsammans med professionella guider kan dyka ned i både natur- och kultur- inspirerande vandringar och aktiviteter och sova och äta hos oss.

Lyxpaketet

Fre - sön i sept till oktLyxpaketet är ett samarbete mellan Borghamn Strand och Gyllenhammars Restaurang i Borghamn. Det vänder sig till dig/ er som vill fira en speciell händelse eller som bara vill komma bort och njuta av naturen vid Omberg och Vättern.

Pilgrimspaket

Helger i sept. och okt.För dig som vill göra någonting annorlunda, bryta vardagen och få tid för reflektion och eftertanke. Ta med dina vänner eller familj, lämna mobilen hemma och vandra någon av de två pilgrimslederna på Omberg, Marialeden eller Klosterleden.

Drottning Ommas Borg

Utvalda söndagar i september

Följ med vår guide och upptäck naturen samt några av Norra Omberg historiska miljöer från folkvandringstiden, djurgårdsepoken, stenbrottets storhets- och senare tider.


Sten födde Borghamn

Utvalda lördagar i september & oktober

Borghamn Strands omgivning är rik på historia och myter. Följ med på en spännande guidning om samhället som är uppbyggt runt den kalksten som har brutits här vid Ombergs fot sedan 1200-talet.


Skäggmespaket

21 - 22 septemberSe ringmärkningen och få guidning av det största beståndet av skäggmes i Sverige kombinerat med övernattning på Borghamn Strand.
Gås- och tranpaket

5 - 6 oktoberGuidning till gässens och tranornas värld. Se hur gässen samtidigt flyger ut till sjön vid skymningen och kombinera det med en övernattning vid Borghamn Strand.

 

Close Menu