Om oss

Vi, Amir och Katarina Atsmon, köpte fastigheten i juni 2018 och tog över vandrarhemsverksamheten i oktober samma år. Vi har gedigen erfarenhet av fastighetsförvaltning efter att i ett trettiotal år förvaltat och utvecklat gamla hus. Med  alla kulturminnesmärkta byggnader är Borghamn Strand verkligen en spännande utmaning. Vår ambition är att ta till vara på Borghamns unika historia och läge och förmedla känslan av natur och kultur till våra gäster.

Målet är att utveckla de fantastiska möjligheter som Borghamn Strand har med sitt läge, vid Vätterns strand och vid foten av Omberg. Här kan vi tillsammans med våra gäster ta båtturer på sommaren och kräft- och laxfiska på hösten. Samtidigt har vi under hela året Omberg bokstavligen framför våra fötter med dess stigar utmed bråddjupa klippor, långa klapperstensstränder och trolska vandringsleder. Titta efter våra paket där du tillsammans med professionella guider kan dyka ned i både natur- och kultur- inspirerande vandringar och aktiviteter.

Vi vänder oss till dig som har höga krav på natur och kultur och vill bo lite enklare, gärna tillsammans med släkt och vänner i våra olika hus som ni kan hyra tillsammans, inte minst vid högtidstillfällen.

Välkomna, vi ser med spänning fram emot 2019!

Close Menu