Tango- Nybörjarkurs och fortsättning grund 15-16 april

De erfarna tangoinstruktörerna och tangodansarna Nils och Eva- Lena Ahlberg går pedagogiskt igenom grunderna i Argentinsk tango. Ni kommer att vara max 20 par och får därför mycket personlig coachning. Eva- Lena och Nisse kommer att gå igenom och repetera kors, giros, ochos och sandwich och fortsätter med gancho, boleo och navigering.
 
Anmälan 
Bindande kursanmälan genom att fylla i formuläret ovan eller maila informationen till info@borghamn.com. Ni anmäler er i par, du kan anmälda dig med en kompis och turas om att föra och följa.
 

Kurskostnad:
995 kr/person.
Varav anmälningsavgift 445 kr ska vara betald senast 14 dagar efter anmälningsbekräftelse och återfås ej vid avbokning.
Deltagaravgift ska vara betald senast en månad före kurstillfällen och återfås vid bekräftad sjukdom.

Schema
Lördagen
11-13 kl 16.30 workshop med fikapaus
13-14 lunch
14-17 workshop med fikapaus
17:00 Middag
Söndagen
10- 13 workshop med fikapaus
 
Plats
Borghamn Strand, Borghamnsvägen 1
592 93 Borghamn
 
Bakgrund
Eva-Lena och Nisse Ahlberg dansat en mängd olika danser och fastnade slutligen för tangon. De driver sedan många år tillbaka Simplementetango (https://www.simplementetango.se/) där de håller kurser i nybörjar- till avancerad tango, samt arrangerar olika Tangoevent t.ex den välkända Midsommartangon i Lunnevad.
 
Antal platser
Max 20 par
Vid färre än 5 anmälda par ställs kursen in och ni får anmälningsavgift och deltagaravgift tillbaka vilket meddelas 14 dagar före kursstart.
 
Ingår i Kursavgift
Professionellt handledda workshops med personlig handledning.
Fika, lunch och middag, allt lagat och bakat av Borghamn Strands duktiga kockar av i huvudsak lokala och ekologiska råvaror.
 
Avbokningsregler
Om du känner dig sjuk så vill vi att du stannar hemma.
Vid oförutsedda händelser som står utanför arrangörens kontroll får kunden tillbaka hela summan.

Detta är ett sammanlänkat researrangemang i enlighet med 4 § i paketreselagen. Resenären kommer inte att omfattas av de regler som gäller för en paketresa 5 kap 1 § punkt då boendet inte igår i kursen.

Boende bokas och betalas separat
Borghamn Strand har 33 rum med 85 bäddplatser med olika standard, allt från logementsboende till två juniorsviter. Du kan boka boende själv på hemsidan eller via mail info@borghamn.com