Kräftfiskepaket deluxe

Borghamn Strands Kräftfiskepaket deluxe för fem personer.

Fiska kräftor och upplev Omberg från Vattnet. Upplev spänningen med att fiska dina egna kräftor. Din fiskeguide ledsagar er på sjön och ni genomför fisket tillsammans.

Efter genomfört fiske kan man njuta av den vedeldade bastun med magisk utsikt över Vättern, kräftskiva, en natt god sömn och frukostbuffé.

Dagen startar med lunch där vi presenterar Borghamn Strand och har en genomgång av utrustningen och hur fisket går till. Vi ser därefter till att alla får en flytväst som passar, vi agnar burarna för att lägga ut dom i sjön. Sen är det dags gå till båten och gå ut på sjön inom vårt fiskevatten för att lägga ut kräftburarna .Vi tar sedan en tur utmed Omberg och guiden berättar om de myter som finns kopplade till Omberg för att därefter komma tillbaka och ta upp burar.

Väl i land tar ni en fika och njuter av den vedeldade bastun med magisk utsikt över Vättern och uppfriskande av dopp i Vätterns klara vatten.

På kvällen dukar vi fram kräftskivan med våra egna kräftor, kokade efter mormor Britas recept och slutligen slumrar ni in till ljudet av vågornas brus. Efter en skön natts sömn så står frukostbuffén uppdukad för er mellan 08.30-10.00

Schema
11:30 12:30 lunch
12:30- 15:30 fiske med i och ur båten, samt utdelning av flytvästar och ihopsamling av desamma samt ilandtagning av kräftor
15:00-15:30 fika
15… bastu och relax 3 h, och eller frivillig medhjälp med sortering av kräftor
19:00 kräftskiva

Övernattning i antingen del i sexbäddsrum eller i dubbelrum med delat toalett och badrum

Ingår i paketet för fem personer
• Lunch
• Picknickkorg,
• Två timmars båtresa, flytvästar, guide, burar, bete, med iläggning och upptagning av burar.
• Kräftskiva (En tallrik med 500g Kräftor fångade strax utanför hamnen och kokade av oss efter mormor Britas recept, Kantarellpaj,Linus hembakade bröd, Sallad, en kula Grenna gårdsglass och kaffe)
• Bastu
• Boende i ett flerbäddsrum med delat badrum och toalett alternativt del i dubbelrum
• Frukost

PRIS
Del i sexbäddsrum med delat badrum
FEM PERSONER 12600 kr

Del i dubbelrum med delat badrum och toalett
FEM PERSONER 13700 kr

Boka genom att maila till info@borghamn.com

Vi kan naturligtvis även skräddarsy ett paket till er efter era önskemål, maila till info@borghamn.com

Alla båtresor ställs in vid ösregn och hårda vindar