Evenemang

Musikhäng med Lounge Box 30 juni kl 15-17

Lounge Box, ett jazzband från Linköping spelar jazz- och poplåtar i skön lättlyssnad tappning! Från vänster till höger: Peter Syvén, Gitarr Catti Cromnow, Sång Rolle Jaeger, Bas Anders Åström, Klaviatur Zoltan Bak, Trummor

Musikhäng med Nicklas Alshorn 14 juli kl 15-17

Nicklas Alshorn sjunger och spelar sina egna personliga lite balladliknande låtar som är en sorts vykort från livet. Missa inte det!

Musikhäng med Fading memories 21 juli 15-17

Musik med Stefan och Ronald som sjunger sina egna låtar, förbleknande minnen, och covers av de artister som betytt mycket för dem. Missa inte en underbar eftermiddag, med musik och förhoppningsvis i solen.

Musikhäng med Danne Geson Winneräng 28 juli 15-17

Danne är en singer song writer från Gränna som gärna förgyller vår söndagseftermiddag. Kom och njut av en avslappnande, förhoppningsvis solig musikstund i Hamncaféet på söndagseftermiddagen.

Musikhäng med Söndagsorkestern 4 augusti 15-17

Söndagsorkestern består av Joachim Breicha på gitarr, Göran Bergman på kontrabas och Stina Rosenberg sång. De spelar företrädelsevis lättsmälta jazzlåtar från 40- och 50-talet, vilket passar jättebra till kall öl i förhoppningsvis solskenet i Hamncaféet.

Musikhäng med Kvartetten Svensk Folkmusik 11 augusti 15-17

Kvartetten består av Kerstin Ingels Öberg (Cittra), Stefan Öberg (dragspel ), Christer Samuelsson (altfiol) och Kristina Samuelsson (fiol). De bor i Skänninge och Mjölby och spelar folkmusik från Östergötland och andra landskap som exempelvis Jämtland, Dalarna och Skåne. Oftast spelar de till dans, men de håller även konserter. Kom och upplev en känsla av fullständigt genuin svensk sommar.

Musikhäng med Invasiva Arter 18 augusti kl 15-17

Invasiva Arter är ett band som låter snårig nordisk folkmusik möta stökig jazz. Kvartetten utnyttjar traditionella tongångar för att uttrycka allt från uråldrig sorg och sprudlande glädje till befogad ilska och djupgående introspektion. Musiken pendlar mellan vallåtars svävande ljudlandskap och rytmiskt drivande polskor - allt spelat med en öppensinnad jazzvinkel som får arrangemangen att stundom verka spricka i sömmarna. Bandets säregna sättning skapar en unik ljudbild där trummor och kontrabas utgör en intensiv och rytmiskt grund, som fiol och flöjt svävar ovanpå likt hungriga gamar. Bandet garanterar en oförglömlig upplevelse i gränslandet mellan folk och jazz. Bandet består av: Signe Ahlén (Fiol) Julie Berg (Flöjter) Jacob Tjernström (Kontrabas) Alvin Samuelsson (Trummor och slagverk)

Musikhäng med Fading Memories 25 augusti kl 15-17

Musik med Stefan Ronald sjunger sina egna låtar, förbleknande minnen, och covers av de artister som betytt mycket för dem. Missa inte en underbar eftermiddag, med musik och förhoppningsvis i solen. Regnar det så går vi naturligtvis in i restaurangen

Musikhäng med Silverwitt band 1 september kl 15-17

”Silverwitt Band, som älskar musik, och att spela tillsammans för att skapa stämningsfulla stunder. Alla medlemmar har en lång musikalisk bakgrund. Vi började spela tillsammans för 2 år sedan, och efterfrågan på våra framträdanden lkar successivt. Medv: Anlouice Silverwitt sång Sven-Olov Liljegren bas Nils-Eric Johansson rytm Kjell Silverwitt gitarr Dan Argenius teknik”