Evenemang

18 Juli 16:00-18:30 - Konsert med Mitch Hiller

En intim konsert med den internationellt kända musikern Mitch Hiller som kommer spela sin egenproducerade musik.  Mitch Hiller kommer från en av Englands mest kända familjer som har arbetat med Irving Berlin, The Marx Bros, Lady Gaga, Carly Simon, Tom Jones och Peter Gabriel.  

Själv har han varit medlem i The Foundations och spelat med Chaka Khan, Billy Ocean, Amy Winehouse, Rod Argent, Geno Washington, Don Myrick och andra medlemmar av Earth Wind and Fire. Mitchs sånger har spelats av Elaine Paige, Johnny Logan, Sarah Jane Morris, Voyager and Nick Berry.  

Du kan kan lyssna på Mitch musik på Spotify eller YouTube.
Länk: MITCH HILLER (YouTube)

Fiket kommer hållas öppet under konserten. Vi har alkoholtillstånd.  

Lokalen är möblerad med två meters avstånd mellan borden. Det finns handsprit tillgängligt i salen.

Vi har en förhoppning att kunna arrangera fler musikevent under med Mitch Hiller och andra musiker så håll ögonen öppna!

OBS! Det erbjuds endast ett begränsat antal biljetter med anledning av covid-19. Det är först till kvarn som gäller!

Biljetter kan förbokas genom att maila till [email protected] eller köpas på plats, i mån av plats. Vid fint väder sitter vi utomhus och tar emot max 50 personer annars är vi inne i restaurangen och tar emot max 35 personer

Kostnad: 120 kr/pers.

7-8 Nov - FoxKiz med Ronie Saleh

För första gången kommer den internationellt erkända och populära dansinstruktören Ronie Saleh till oss på Borghamn Strand för att hålla en helgkurs på svenska i FoxKiz – Avancerad Fox med Kizombainslag. Klicka här eller på bilden för att läsa mer.