Upptäck Omberg på elcykel

Elcykel utflykt på Omberg

Borghamn Strand är en perfekt utgångspunkt för cykelutflykter. Du hämtar upp ditt utflyktspaket från klockan 9 på morgonen, elcykel, karta och tips på utflyktsmål och beger dig ut på en utflykt runt Omberg. Väskan lämnar du i receptionen. När du kommer tillbaka checkar du in på ditt rum och tar det lite lugnt. På kvällen njuter du av en tvårättersmiddag, sover i något av våra unika rum och avslutar utflykten med en härlig frukost och checkar ut.

·         Dag 1

Hämta ut cykel och lunchpaket från klockan 9

Checka in tidigast klockan 15

Klockan 18 tvårätters middag med kaffe

Sov i ett av våra unika rum

·          

Dag 2

Frukost

Checka ut kl 12

Praktiska tips när du hyr din elcykel!

Hur länge räcker ett batteri? 

Ja det är kanske den svåraste frågan – det beror helt enkelt på hur mycket du använder dina egna ben och hur mycket stöd du väljer att ta av batteriet. Det finns 5 olika ellägen så du kan välja hur mycket hjälp du vill ha till de 7-växlade elcyklarna. Planerar du att cykla lite längre så passa på att äta lunch eller fika på vägen och be att få ladda ditt batteri samtidigt. Var beredd på att det kan kosta en liten slant.

Hjälm på barnen (och gärna även på vuxna)!

I Sverige är det lag på att alla barn och ungdomar under 15 år ska använda hjälm när de cyklar eller blir skjutsade på cykel. Hyr du en barncykel ingår hjälm! Men varför sluta vid 15 – var rädd om dig oavsett ålder och hyr en hjälm tillsamman med cykeln!

Vägar och cykelleder!

Elcyklarna är utrustade med grova däck och lämpar sig för både asfalt och grusväg. Från Borghamn Strand till Ellen Key är Sjövägen asfalterad och biltrafiken är enkelriktad från söder vilket betyder att ni möter biltrafiken. Tänk på att vägen på östra sidan av Omberg är smal och där samsas du med husbilar, cyklar, bilar, motorcyklar.

Hur fort cyklar man?

Är din plan att koppla av och njuta av omgivningarna och prata med ditt sällskap kan man räkna med ca 15 km per timme. En hastighet som är angiven när man cyklar utan batterihjälp! 

Hur gör jag om jag får punka?

Du får med ett lagningskit

Hur avbokar jag, och vad kostar det?

Om du fått oväntade förhinder och behöver avboka din reservation så måste avbokningen ske senast 48 timmar före bokad tid. Vid avbokning senare tillkommer en avgift på 70kr per cykel. För avbokning, följ länken i orderbekräftelsemail eller kontakta oss på info@borghamn.com eller 0143-10999

Om cykeln skadas!

Efter att du tagit emot din cykel är det ditt ansvar att ta hand om den. Du får med dig lås och parkerar du cykeln ska du alltid låsa den. Det är ditt ansvar att den lämnas i samma skick som när du hämtade ut den. Du tvättar av den vid Borghamn Strand. Skulle något trots allt hända med cykeln är det din privata hemförsäkring som får engageras.

Paketet kan bokas under följande perioder:

  1 april-25 juni- torsdag-söndag

 25 juni-15- augusti alla dagar.

16 augusti- 31 oktober -torsdag till söndag

Vad ingår i priset

 • Elcykel
 • Utflyktsmålet
 • Karta
 • Tvårätters middag
 • Övernattning i våra sovrum
 • Frukost

Pris

 • Del i Juniorsuite med infrabastu
 • Pris per person och natt 
 • 2209

Enkelrumstillägg 1000


Del i dubbelrum med dusch och toalett på rummet

 • Pris per person och natt 1835

Enkelrumstillägg 625kr

Del i dubbelrum med delad dusch och toalett

 • Pris per person och natt 1649

Enkelrumstillägg 440kr

För att boka, maila info@borghamn.com eller fyll i formuläret nedan.