Nybörjarkurs i Bugg 9-10 april

Nybörjarkurs Bugg 9-10 april 2022 
Kursledare: Magnus Skoglund
Värd: Borghamn Strand
 
Tvådagarskursen kommer att ta deltagaren från nybörjarnivå in i fortsättningsnivå och skapa en så pass stark grundteknik att man är redo för socialdansgolvet. Utöver att lära sig olika figurer kommer man att få lära sig dansa till musiken mer än till ”manualen” i det som kallas för musikanpassning. Detta gör vi bland annat genom att vi på kursen spelar musik från en mängd olika genrer. “Drop in så lovar vi att ni dansar ut ”
 
Anmälan
Bindande kursanmälan genom att fylla i formuläret ovan eller maila informationen till info@borghamn.com
 
Schema
Lördag 9 april 2022
13:00- 16:30 workshop med fikapaus
17:00 Middag
Söndag 10 april 2022
10-12:30 workshop
12:30-13.30 Lunch
13:30-15:30 workshop
 
Plats
Borghamn Strand, Borghamnsvägen 1
592 93 Borghamn
 
Antal platser
25 par
Vid färre än 8 anmälda par ställs kursen in och ni får anmälningsavgift och deltagaravgift tillbaka vilket meddelas 14 dagar före kursstart
 
Pris
Kursavgift 725 kr per person varav:
Din anmälning samt din anmälnings- (300kr) och deltagaravgift (425kr) ska vara oss tillhanda senast en vecka före kursstart.
Anmälningsavgift återfås ej vid avbokning. Deltagaravgift (425) återfås vid bekräftad sjukdom.
 
Ingår i din Kursavgift:
Instruktörsledda workshops, lunch, fika, frukt och en gemensam middag med kaffe där ni kan prata om dagens erfarenheter.
 
Bakgrund
Magnus Skoglund har dansat sedan barnsben och varit kursledare under många år i Linköpings Sportdansklubb. Magnus har även framgångsrikt tävlat i bugg och är kursledare i bugg, Slowbugg, Fox, Lindyhopp, Charleston, Blues, Vals osv. Han har även dansat salsa, tango, West Coast Swing, Jazz, Street och olika tiodanser mm. 2015 startade han Drop In & Dance Out där han sedan dess arrangerat kurser från nybörjar- avancerad nivå i flertal olika danser.
 
Covid 19 anpassning
• Du tar med dig ditt Covidpass.
• Du anmäler dig i par.
• Max 25 deltagande par
• Framflyttning eller inte, kommer att bero på Coronaläger
• Handsprit tillhandahålls i danssal och matsal.
• Vid lunch, middag och fika sitter ni i matsalen enligt de aktuella restriktionerna
 
Avbokningsregler
Anmälan är bindande.
Om du känner dig sjuk så vill vi att du stannar hemma och skickar ett sjukintyg eller ett intyg på Covidtestning till oss. Det behöver inte vara positivt, men vi vill se att du varit förkyld och testat dig för att du ska få dina kurspengar tillbaka.
 
Vid oförutsedda händelser som står utanför arrangörens kontroll såsom tillfälliga covidrestriktioner, får kunden tillbaka hela summan.
 
Detta är ett sammanlänkat researrangemang i enlighet med 4 § i paketreselagen. Resenären kommer inte att omfattas av de regler som gäller för en paketresa 5 kap 1 § punkt då boendet inte igår i kursen.
 
Boende bokas och betalas separat
Borghamn Strand har 33 rum med 85 bäddplatser med olika standard allt från logementsboende till två (junior)sviter. Du kan boka själv på hemsidan eller via mail info@borghamn.com