Bröllop och fest

En fest på Borghamn Strand är någonting alldeles extra! Det fantastiska läget vid Vättern och de kulturminnesmärkta lokalerna är den perfekta inramningen för bröllop, födelsedagar och andra högtidsstunder.

Om vädret tillåter kan vigseln hållas vid flera vackra platser på Borghamn Strand t.ex vid hamnen, strandkanten, vår frukträdgård, vår “mini-Alvastraruin”och vid udden vid Bykhuset. Dessutom finns hela Omberg med sin makalösa natur ett stenkast bort.

Er festmåltid kan ni intaga i Blå salen, vår största lokal som tar max 95 personer, med utsikt över Vättern från tre håll.

I Borghamn Strand finns det plats för sällskap i olika storlekar,  Med våra 89 sängplatser så är det möjligt för sällskapet att övernatta vilket ger er mer tid tillsammans med era nära och kära.

För dig som vill ha en traditionsenlig kyrkvigsel finns flera fantastiska medeltida små stenkyrkor med magiska motiv målade på väggarna att välja emellan. En av dessa medeltida kyrkor är Herrestads kyrka som är Sveriges äldsta kyrka, en annan är Väversunda kyrka som ligger vid Berzeliusgården där Jöns Jacob Berzelius växte upp. Den tredje är Roglösa kyrka som är berömd för sin medeltida, rikt järnbeslagna dörr daterad till 1275.

 

 

Mat

Borghamn Strand serverar alltifrån brunch till trerätters middag. Våra råvaror är i huvudsak närodlade ekologiska,  och våra veganska och vegetariska rätter och bufféer är mycket populära. Vi serverar även vilt kött såsom hjort och vildsvin samt fisk från Vättern och erbjuder välsmakande och välkomponerade menyer och bufféer till både små och stora sällskap. Kontakta oss gärna så planerar vi menyn och festen tillsammans med er.

Boka & Pris

För offert och bokning, skicka ett mail till info@borghamn.com eller fyll i formuläret nedanför så tar vi kontakt med er.

Musik på festen?

Vill ni ha levande musik eller en DJ på er stora fest så rekommenderar vi Stoffe – Trubadur, DJ och artistbokning med lång erfarenhet. Han har spelat och varit DJ på flera av våra evenemang och kunderna har varit mycket nöjda. Stoffes hemsida: https://stoffelive.com/

Trubadur på Borghamn Strand