Bröllop och fest på Borghamn Strand

En fest på Borghamn Strand är någonting alldeles extra! Det fantastiska läget vid Vättern och de kulturminnesmärkta lokalerna är den perfekta inramningen för bröllop, födelsedagar och andra högtidsstunder. Om vädret tillåter kan vigseln hållas vid strandkanten, därefter kan ni intaga er festmåltid i Blå salen med utsikt över Vättern från tre håll. I Borghamn Strand finns det plats för sällskap i alla storlekar. Med våra över 90 sängplatser så är det möjligt för hela sällskapet att övernatta vilket ger er mer tid tillsammans med era nära och kära.

För dig som vill ha en traditionsenlig kyrkvigsel finns flera fantastiska medeltida små stenkyrkor med magiska motiv målade på väggarna att välja emellan. En av dessa medeltida kyrkor är Herrestads kyrka som är Sveriges äldsta kyrka, en annan är Väversunda kyrka som dessutom ligger bredvid Berzeliusgården där Jöns Jacob Berzelius växte upp. Jöns Jacob Berzelius ses som en av den moderna kemins grundare, han upptäckte flera grundämnena och är av världens mest kända kemister. Den tredje är Roglösa kyrka som är berömd för sin medeltida, rikt järnbeslagna dörr daterad till 1275, men också för sin arkitektur som visar påverkan från cisterciensernas klosterkyrka i Alvastra.

 

Catering

När det gäller maten så rekommenderar vi dig att catera från någon av de fina restauranger som ligger runt omkring t. ex. Anna Skog eller Väderstad Centralkrog.

Boka & Pris

För offert och bokning, skicka ett mail till [email protected] eller fyll i formuläret nedanför så tar vi kontakt med er.

Close Menu