Retreat Att vara - 29 april

Anmälan sker på Gongiversums hemsida, KLICKA HÄR.

Valborgsmässoafton är en kväll då många firar våren som infaller på solens ”kvartspunkt” i solhjulet, mitt emellan vårdagjämning och midsommar. Att vara i mellanrummet, att vila ger dig en möjlighet att hämta andan.
Lämna din vardag, stäng av telefonen och berätta hemma att du inte är anträffbar!
 
Jag stannar upp, låter modet fylla mitt väsen. Jag sluter ögonen och dröjer kvar i stillheten, i mellanrummet mellan inandning och utandning!
 
Vågar du dröja kvar i mellanrummet, i stillheten?
Om inte nu – När? Om inte du – Vem?
 
Jag kommer att guida dig igenom flera yogapass, kortare och längre meditationer som hjälper dig att frigöra gamla blockeringar och fyller dig med livskraft.
 
Vibrationerna från fem olika gongar kommer att skölja igenom hela ditt väsen.
 
Vi kommer att ta en stärkande promenad bland vårblomster på Omberg där du får uppleva naturens sprudlande kraft.
För att ta hand om dig på bästa sätt har jag med mig över 20 års erfarenhet av undervisning och erfarenhet från olika yogatraditioner. Jag delar med mig kunskap som går att applicera i vardagen och som stödjer processen till ett mer medvetet liv. Har utbildning i kundaliniyoga, yinyoga, hathayoga, klassisk yoga, medicinsk yoga. En av mina största intresseområden är andning och ljud, frekvenser, vibrationer och vetenskapen bakom som ledde in mig på Gongmästarutbildningar. Läs mer på:
https://www.gongiversum.com/om-oss/
Välkommen!/ Wilda Ildikó Kasza Rånby
 

Kostnad: 3800:- inkl. allt (undervisning, vegetarisk mat och  boende i tvåbäddsrum)

Anmälningsavgift: 1000:-betalas i samband med anmälan. Återfås ej vid avbokning.

Deltagaravgiften ( 2800:- ) skall vara inbetald senast den 20 april och återfås vid bekräftad sjukdom. Anmälan är bindande men inte personlig.